Soler Romero

ØKOLOGISK KOLDPRESSET JOMFRUOLIVENOLIE, BALSAMICO OG EDDIKE

Soler Romero er en familievirksomhed med en lang tradition inden for produktion af olivenolie. Man producerer, tapper og distribuerer økologisk koldpresset jomfruolivenolie, udelukkende fremstillet i på familiens egen gård og fabrik, beliggende i Alcaudete i provinsen Jaen i det sydlige Spanien. Familien er aktivt involveret i alle aktiviteter på gården, fra dyrkning til markedsføring. Soler Romero er en af få økologiske olivenbedrifter med total sporbarhed i Spanien: Firmaets organiske koldpressede jomfruolivenolie er udelukkende lavet med oliven fra egne olivenlunde, ligesom olien presses og tappes på stedet. Som et fint supplement til olivenolien tilbyder man desuden fire organiske balsamico/eddiker.

 

                                 ØKOLOGISK KOLDPRESSET JOMFRU OLIVENOLIE.                                         
Olivenolien er fremstillet af oliven af sorten Picual og er plukket i oktober/november, mens frugterne stadig er meget grønne. Den tidlige høst sikrer en økologisk olivenolie af meget høj kvalitet. Olivenolien er koldpresset og kendetegnet ved en mild, frugtagtig smag og er diskret krydret med noter af græs og olivenblade.

Picual-oliven indeholder et højt niveau af antioxidanter og er dermed også kendt for sin stabilitet samt modstandsdygtighed overfor harskning. Picual bevarer sine kvalitetsegenskaber to til tre gange længere end nogen anden olivensort

 

ØKOLOGISK BALSAMICO EDDIKE.


Balsamicoeddiken består af vineddike og koncentreret druesaft. Druesaften opvarmes indtil den bliver karamelliseret, og senere blandes den med vineddike. Det endelige resultat er en tæt, mørk og strålende væske med fløjlsagtig konsistens og en kompleks smag, der er både sød og sur. Denne økologiske balsamico er meget speciel på grund af dens blanding af søde druer som Pedro Ximenez og Malbec, og for den aldrende proces i egetræsfade i 5 år.

Ingredienserne er 100% naturlige og økologiske, der er ikke tilføjet hverken karamel eller sirup, den naturlige sødme kommer fra Pedro Ximenez druen og kogt druesaft

 
ØKOLOGISK HVID BALSAMICO EDDIKE.


Balsamicoeddike fremstilles af vineddike og koncentreret druesaft. Druesaften opvarmes indtil den bliver karamelliseret, og senere blandes den med vineddike.

Hvid balsamico fremstilles på samme måde som traditionel balsamico, men den koncentrerede druesaft er kogt ved lavere temperatur, uden at karamellisere ind i den mørke farve ligesom traditionel balsamico. Den er lagret på egetræsfade i mindst 12 måneder. Vi finder samme aroma som traditionel balsamico, men den er mindre sød og lettere i intensitet og farve.

 

ØKOLOGISK SHERRY EDDIKE.


Sherry (Jerez] eddike fremstillet af økologisk Sherry og lagret på egetræsfade. Fremstillet i Cadiz, i det sydlige Spanien. Lavet på Palomino Fino druen som er karakteristisk for Sherry vin. En gylden eddike med intens duft, strejf af egetræ og modne vine. Velafbalanceret, mild og samtidig intens.

 

ØKOLOGISKE ÆBLECIDEREDDIKE


Økologiske æblecidereddike er fremstillet af økologisk æblecider fra Asturias, i det nordlige Spanien. Eddiken er lagret i egetræstønder og er ikke tilsat sukker.

 

ALLE EDDIKERNER ER ØKOLOGISKE OG FREMSTILLET AF 100 % NATURLIGE INGREDIENSER

0