Gaven, der glæder ganen - med god samvittighed

Indholdet i Jørgensens gavekasser er nøje udvalgt blandt producenter i både Danmark og resten af verden, hvor kompromisløs kvalitet og fokus på miljø og bæredygtighed er i højsædet.

1.png

Millésime Chocolat

NÅR CHOKOLADEN ER MEGET MERE END

PROCENTER PÅ HVOR MØRK DEN ER

Chokoladen fra belgiske Millésime Chocolat kan sammenlignes med eksklusiv ågangsvin. Virksomheden er således en af de eneste producenter i verden, hvor hvert enkelt produkt i sortimentet er kendetegnet ved såvel cacaobønnes sort, oprindelsessted (terroir) og årgang. 

2.png

Grøndals

DÅSEFISK MED STØRST MULIG OMHU

Grøndals leverer den bedste dåsefisk, du kan få, med fisk fra naturskånsomt fiskeri efter alle kunstens regler. Den gode smag er i højsædet, og man går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Du kan få tun, makrel, sardiner og ansjoser med god smag og god samvittighed på samme tid - velbekomme!

3.png

Vinhuset Sutto

ITALIENSKE VINE

Sutto er en virksomhed grundlagt af en stærk og aktiv familie. Familien er tæt forbundet med deres land og 100% dedikeret til at få de fineste og bedste druer dyrket på deres vingårde. Vinhuset ligger ikke langt fra Venedig i Po dalen. Området er et frodigt og frugtbart landbrugsområde, der er præget af gamle traditioner omkring dyrkning af vin. Der har været dyrket vin i dette område i mere end 2000 år.

14.png

Bryggeriet Skands

BRYGGET PÅ GAMLE TRADITIONER

Bryghuset blev startet i 2013 af den erfarne brygmester Birthe Skands. Hun havde en vision om, at det gamle bryggehåndværk igen skulle være i højsædet. Med en baggrund som udviklingschef for Carlsberg og en stor kærlighed til specieløllen fik Birthe Skands skabt sit kvalitetsbryggeri.

5.png

Soler Romero

ØKOLOGISK KOLDPRESSET JOMFRUOLIVENOLIE, BALSAMICO OG EDDIKE

Soler Romero er en familievirksomhed med en lang tradition inden for produktion af olivenolie. Man producerer, tapper og distribuerer økologisk koldpresset jomfruolivenolie, udelukkende fremstillet i på familiens egen gård og fabrik, beliggende i Alcaudete i provinsen Jaen i det sydlige Spanien.

prestaspeed-logo-1549016679.jpg

Anker Chokolade

Kbh 2015

SMAGFULDE HÅNLAVETCHOKOLADE FRA

ANKERS CHOKOLADE

Anker Chokolade anvender 90-100% økologiske råvarer i deres produktion. 

Med respekt for håndværket er alt håndlavet og med passion for mad og chokolade er Anker en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier, hvor han ikke er bange for at eksperimentere med smagene.

7.png

Snackgold

100% SPANSKE GOURMETCHIPS

Chipsene er 100% spanske gourmetchips, der er fremstillet af udvalgte spanske kartofler af høj kvalitet. De er håndlavet og langsomt stegt med ekstra jomfruolivenolie samt spansk solsikkeolie for at give den bedste sprødhed til chipsene. Alle smagsvarianter er fremstillet af udsøgte råvarer

fra Spanien.

8.png

Truffettes de France

EKSKLUSIVE FRANSKE CHOKOLADETRØFLER

I december 1895 fik den franske konditor Louis Dufour idéen om at skabe en lækker ganache formet som en kugle, støbt i smeltet chokolade og belagt med delikat kakaopulver. Chokoladetrøflen blev født! I dag finder vi denne berømte chokoladetrøffel med fransk oprindelse under varemærket "Truffettes de France".

9.png

Le Preziose

GLUTENFRI OG VEGANSK ITALIENSK GELÉ-KONFEKT

Le Preziose er en italiensk konfekturevirksomhed, der er mest kendt for deres Gelé-konfekture. Geléerne fremstilles på basis af frugter fra Calabrien i det sydlige Italien, og man gør en ære i at fremhæve aromaerne og smagene fra selve råvaren. Geléerne findes i varianter med lakrids, appelsin, citron, brombær, hindbær og jordbær. Alle geléerne indeholder 20% naturlig frugtsaft.

10.png

Bryghuset Møn

KVALITETS ØL FRA SKØNNE MØN

Siden etableringen af Bryghuset Møn i 2005, har man med smuk udsigt over Stege Nor i Klintekongens land, brygget øl efter gode bryggertraditioner. Der anvendes udsøgte råvarer og øllet brygges med troen på traditioner samt den tyske brygmesters omhu og meget høje kvalitetskrav. 

11.png

Hafi

SOLRIGE SMAGSOPLEVELSER FRA SVERIGE

Hafis verden er produkter af solrig smag, fine råvarer, skånsomme forarbejdningsmetoder og unikke opskrifter. Du finder Hafi på den svenske vestkyst i det lille samfund Brännarp. Her har de syltet og saftet siden 1938. 

13.png

Påske og Julepynt

fra OOhh

OOHH JULEPYNT ER ER FREMSTILLET AF GENBRUGSMATERIALER

Tidsløst, Bæredygtigt, håndlavet

OOhh Påske og  Julepynt er fremstillet af genbrugsmaterialer. De anvender primært genbrugspapir samt eco-felt, hvilket er et materiale fremstillet af genbrugte plastikposer

og plastikflasker og har et filtlook.

dotiny.png

Fudge

Val_De_France_logo.jpg
15.png

Chokolade med bær

og nødder

Fudge

Val de France

Kaffelaug Nielstrup

UNIKKE GOURMETPRODUKTER

EN KLASSISK ENGELSK KARAMEL FUDGE

VAL DE FRANCE ER EN ØKOLOGISK CERTIFICERET USDA ORGANIC ALKOHOLFRI CIDER

EN UOVERTRUFFEN KAFFEOPLEVELSE

Med viden og passion skaber Doti unikke gourmetprodukter af eksempelvis appelsinskal, solbær, kirsebær. De er soltørrede eller kandiserede og derefter dyppet i fin belgisk chokolade. Frugter og nødder er dyrket efter økologiske principper i balance med naturen.

Der har tages udgangspunkt i den klassiske engelske fudge. Fudgen er lavet på nøje udvalgte råvarer. De har udviklet flere smagsvarianter, som passer helt perfekt til den skandinaviske søde tand.

Cideren er fremstilles i Nord Frankrig.

En velsmagende cider, hvor der er kræset for kvaliteten. Flasken er specielt designet til at holde friskhed og bobler.

Hos Kaffelaug Nielstrup forædler man kaffe af højeste kvalited og stræber efter at bringe den bedste smag frem i hver enkelt kaffetype. KaffeLaug Nielstrup har fokus på bærekraft og miljømæssige hensyn i valg af

emballage og udstyr.