Le Preziose

GLUTENFRI OG VEGANSK ITALIENSK GELÉ-KONFEKT

Le Preziose er en italiensk konfekturevirksomhed, der er mest kendt for deres Gelé-konfekture. Geléerne fremstilles på basis af frugter fra Calabrien i det sydlige Italien, og man gør en ære i at fremhæve aromaerne og smagene fra selve råvaren. Geléerne findes i varianter med lakrids, appelsin, citron, brombær, hindbær og jordbær. Alle geléerne indeholder 20% naturlig frugtsaft.

Firmaets lakridsgelé indeholder certificeret DOP Calabria lakridsekstrakt. Calabrien lakrids er den bedste i verden. Den "glycy-rhiza” (”sød rod”) er udbredt på kysterne omkring Calabrien.

Citrusgeléen indeholder citronsaft og appelsiner fra området, da Calabriens citrusfrugter udgør en fjerdedel af den indenlandske produktion takket være det varme og tørre klima ved kysterne. Le Preziose er ICEA Certificered vegansk og glutenfri og og der lægges vægt på brug økologiske og bæredygtige råvarer. Alt stivelse er plantebaseret, og alle smagsstoffer og farver er naturlige. Derudover sætter man en ære i de mange helbredende egenskaber, deres råvarer indeholder.