Kaffelaug Nielstrup

EN UOVERTRUFFEN KAFFEOPLEVELSE

Hos Kaffelaug Nielstrup forædler man kaffe af højeste kvalited og stræber efter at bringe den bedste smag frem i hver enkelt kaffetype. KaffeLaug Nielstrup har fokus på bærekraft og miljømæssige hensyn i valg af emballage og udstyr. Virksomheden, der har til huse i smukke omgivelser ved Gisselfeld Kloster på Sydsjælland, blev grundlagt i 2018 af den norske kaffeentusiast Maria Therese Laug Eriksson.


Julekaffen:


Rund og fyldig indisk kaffe med dejlig krydret eftersmag. Håndplukket Arabica bønner (SL 795) fra Balanoor Plantations.Kaffen er mellemristet og har nuancer af vanilje, kryderier og nødder. Vokser på 1400 meters højde i Chikmagalur regionen.

Midt i de bølgede Sahyadri-områder i de vestlige Ghats i nærheden af Chickmagalur ligger kaffeplantagen Balanoor.
Farmen ligger på 900-1400 m.o.h og strækker sig over et område på 600 ha. 
Plantagen dyrker ulige typer Arabica og ca. 80 procent bliver vasket kaffe, kaldet "Arabica Parchment"; og de resterende 20 procent fremstilles ved den naturlige metode og kaldes "Cherry".

Jeres årlige produktion af kaffe er omkring 500 ton. Den årlige produktion stiger jævnt, da de systematisk igenplanter gamle planter og udfylder ledige områder med bedre kvalitet og højtydende sorter. Der tages hensyn til ethvert aspekt af plukning, gæring, vask, tørring og hærdning. På Balanoor gennemgår skygge dyrket 
Arabica naturlig gæring. De har en moderne "State of the Art" -forarbejdnings- og hærdemulighed til 
tilberedning af kaffe af høj kvalitet. De opbevarer jeres kaffe i jeres eget lager for at bevare sporbarheden.

Gennem processen med pulpning, gæring og vaskning sørges det for at sikre, at det omkringliggende miljø ikke 
beskadiges på nogen måde. Plantagen har også et stort fokus på sine ansatte. Arbejderne og jeres familier bliver 
taget godt hånd om i form af skole, børnepass, sygesøster, opdaterede sanitæranlæg osv.

https://kaffelaug.dk/

0