Grøndals

DÅSEFISK MED STØRST MULIG OMHU

Grøndals leverer den bedste dåsefisk, du kan få, med fisk fra naturskånsomt fiskeri efter alle kunstens regler. Den gode smag er i højsædet, og man går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Du kan få tun, makrel, sardiner og ansjoser med god smag og god samvittighed på samme tid - velbekomme!

 

Tun

​Dåsetun fra Grøndals overrasker på kvaliteten, friskheden og det smagsindtryk, en dåsetun kan give. Nøglen i produktionen er skipjack tunfisken, der er fisket med stang og line i farvandet ud for Azorerne, hvor bestanden af skipjack tun er stor, og de lokale fiskere værner om havets balance. Lokal sourcing er kernen i Santa Catarinas produktion - tunen fiskes i det lokale farvand og stort set alle ingredienser er dyrket lokalt. Fiskene svømmer selvfølgeligt også i lokalt produceret olivenolie i de BPA-fri dåser

Sadiner og Markral

​De friskfangede sardiner bliver renset og pakket i hånden. Alt konserves produceret hos Pinhais er klargjort, tilberedt og pakket af kvinderne på fabrikken. Det er tradition i området, at mændene tager på havet, og kvinder laver arbejdet på landet, og Pinhais har videreført dette, for at sikre bredest muligt ansættelse i lokalsamfundet.  

Ansjoser

​Ansjoserne er fisket i lokale farvande i Biscayen, hvor klima og vand giver optimale forhold til småfisk. De landes af lokale fiskere, og forarbejdes på Pujado Solanos fabrik i byen. Havet omkring Santoña bliver kaldt det Cantabriske Hav eller det Spanske hav, og har, ifølge de lokale, verdens bedste ansjoser.

0