Bryggeriet Skands

BRYGGET PÅ GAMLE TRADITIONER

Bryghuset blev startet i 2013 af den erfarne brygmester Birthe Skands. Hun havde en vision om, at det gamle bryggehåndværk igen skulle være i højsædet. Med en baggrund som udviklingschef for Carlsberg og en stor kærlighed til specieløllen fik Birthe Skands skabt sit kvalitetsbryggeri.

 

I 2017 blev bryggeriet overtaget af Ernst Kristensen og Søren Truelse. De er lykkedes med at fører bryggeriet videre i Birthes ånd og med samme velsmag i bryggeriets øl. Der fokuseres på kvalitet og balancerede smagsoplevelser. Det betyder, at man altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller krydderier dominerer.

Ejerne har en stor kærlighed til øl og altid mange gode ideer til nye varianter. Det sker altid med udgangspunkt i udsøgte råvarer kombineret med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner.

Det rige sortiment af kvalitetsøl bliver løbende justeret og udviklet og der brygges både de traditionelle varianter, men også mere utraditionelle øltyper. Desuden er Skands kendte for at samarbejde med folk, der har spændende ideer. Der gør hverdagen på bryggeriet anderledes og afvekslende. Og det sikrer samtidig, at ølnyderen altid kan smage kærligheden og kompromisløsheden i hver eneste tår.